29 april

det är redan söndag. helgen har flugit förbi i den snabbast fart som går att uppbringa.
i fredags efter jobbet kom Therese till stan. jag, Lisa och Therese köpt gosushi och snackade lite skit. sen lämnade vi av Lisa som skulle ta tåget till stockholm. sen fortsatte fredagen i det lugnaste av sätt. hem, lägga upp fötterna i soffan och sen gick jag och la mig redan elva. vilket är något sorts personligt rekord. (måste vara sjuk, check!)
på lördag mötte jag Tinus på stan efter att ha agerat sällskap åt en barnvakt. och just jaa, solen kom fram i lördags på riktigt. jag invigde till och med jeansjackan. hade jag aldrig kunnat tro. efter häng på stan och lite inköp så var det dags för middag och festligheter hos Louise. vi hade grillpremiär och drack vin! trevligt och efter det drog vi till olivers vilket var supertrevligt det med. kan vara den bästa utekvällen på mycket länge. och hör här: skitbra musik, inte för hög volym och det fläktade friskt på dansgolvet. och jag skämtar inte. på olivers! och det är SANT!
idag har varit en dag i dekadensens tecken. varit i byn och latat mig och suttit i solen. till och med bränt mig. hur man nu kan lyckas med det. nå väl, röd och trött ska jag lata mig här hemma ikväll och förbereda mat till imorgon. känns ruskigt konstigt att det är måndag imorgon och att man ska jobba och fara på fest? inte riktigt på riktigt.


solar sig i sunderbyn!

hoppas ni får en trevlig valborg mina älskade hjärtegryn!

vojvoj

Fick just ett väldigt slibbigt samtal från en försäljare, som jag tror ringde från ett företag som heter FedEx. Det började på en gång, vad gör du flåsar han? Du verkar upptagen. Jag svarar: sitter i bilen just nu. Tur att du är kvinna och kan göra många saker samtidigt flåsar han till svar. Jag säger: aahh. Sen fortsätter han slibba på om kvinnor och tvättmedel. Jag kläcker ur mig: vettu jag har just varit hos mina föräldrar och lämnat min tvätt, så gammal är jag. (I min värld borde detta skrämma iväg vilken vuxen karl som helst!!) Konstigt nog låter han ännu mer nöjd och till sist önskar han mig en god fortsättning och så vidare. Jisses!



25 april

kan inte riktigt fatta att det är 25 april. det låter ju nästan som sommar, men det är det definitivt inte. tittar ut och ser snö snö och snö, men på facebook ryktas det om att gatorna sopas idag så det kanske stämmer trots allt. sommaren är på väg till norrland. i snigelfart. själv har jag också snigelfart idag. har kopiöst ont i halsen och imorse fick jag nog och sjukanmälde mig. har som tur är ingen feber men det kändes väsentligt att kunna prata på jobbet, vilket jag inte riktigt var allt för kapabel till att göra. så idag ägnar jag dagen tyst, sittandes vid tv och ska dricka smoothies, tranbärsjuice, te och gurla saltvatten. det kluckar redan när jag går runt i lägenheten och det är väl därför jag borde återgå till att bara sitta still och sen fortsätta dricka.

frukost idag:


Mjölk, vanligyoghurt, hallon, en banan och en kiwi. gott!

23 april

tokförkyld! gud så roligt!

22 april

har haft en jättebra helg. massor med sociala aktiviteter och dessutom två riktigt bra sovmorgonar sådana där man man inte ställer klockan och sover lite för länge. i fredags hade jag och Barry tjejmys, vi beställde veg sushi riktigt bra käk från kojis och så drack vi lite GT. sen träffade vi Åsa och Jana på bishops för att sen gå vidare till invit. en helt perfekt fredag. lördag blev det häng med Jens. vi åt koreanskt och drack rödvin och lyssnade på musik. trevligt värre. sen gick vi till frugan aka. flouse aka. tjet aka. åsa. sen blev det till och med en sväng till olivers för att skaka lite rumpa. det var skojsigt. en fartfylld helg med andra ord!


jag hos Jens

idag har jag varit med syrran hela dagen och vi har bara latat oss och vilat. vi har sovit i kapp, spelat spel, ätit godis och glott på tv. sen avslutade vi med maxmat. vi har till och med suttit och hängt i varsin onepiece. det är gött med såna dagar ibland. nu blir det tvkväll med mig själv. och det känns också riktigt bra.

dags att koka te och hoppas förkylningen släpper! ha en bra vecka raringar!

19 april

dagen började segt. hade öppning och när jag kom ut upptäckte jag två saker. 1. för halt för att ta bil med sommardäck 2. mitt cykellås hade frusit igen. tur som var hade jag gått ut took tidigt så jag tog mig till jobbet med ruskigt raska steg och hann promenera dit på minuten lagomt till jag öppnade.

efter jobbet gick jag hem i solen. det kändes helt okej. man får faktiskt ungefär lika mycket energi tillbaks som energin som går åt att frakta sig. har nästan gått en mil idag. det känns bra! och det känns knappt som det eftersom jag spridit ut det flitigt på hela dagen. nästan så jag ska ta mig en till promenad ikväll.

nu middag och pyssel efter en runda på stan. kände mig lite tråkig när jag kom hem men då slängde jag på läppstiftet som jag köpte igår. vilken skillnad. ska nog bli en läppstift-tjej. eller vad tycker ni?


18 april



idag har jag gjort en snögubbe, inte något jag hade förväntat mig att göra i mitten av april. men why not? finns betydligt värre saker att göra. imorse vaknade jag till ett vinterland av kramsnö och slask. jag insåg bittert att mina sommardäck inte riktigt var nog för att ta sig an den utmaningen. därför tog jag mig an den farliga, men lite mindre drastiska utmaningen att cykla i 15 cms slasksnö. det var svettigt och jag kände mig inte riktigt klok där jag for fram men jag hade inte direkt tid för några bättre idéer. så jag var glad att bara komma i tid.

efter jobbet cyklade jag till stan, möte mamma och syrran. sen köpte vi gardintyg. till två fönster. 149. det är bra pris när man syr egna. eller jaa, när mamma syr till mig ;) jag är ju verkligen värdelöös på att sy. inget tålamod och inget intresse. jag skaffade även den fina kortärmade skjortan som jag har på bilden. LOVE IT. HM. kostade också 149. var en bra dag för 149 kronors-köp.

nu motvillig städning av min lya! ha en bra kväll mina rara! <3

17 april

okej, 17e april (inte februari)

sedan sist jag skrev något i bloggen har det hänt mycket, ohänt och sen hänt igen.
jag har färgat håret som blivit både gult och lila. min bil har dött, återuppstått men som tur är aldrig dött igen. och datorn dog, återuppstod, god och återuppstod igen. lite som livets gång. jag dör i sängen varje kväll, återuppstår någon gång efter min andra frukost och sen dör jag igen efter lunch för att återuppstå efter en te med sockerbit i på eftermiddagen. som tur är pratar jag inte om döden, som döden den eviga utan den vardagliga känslan av att nu är jag död, vilket mest syftar till energinivå än något annat. (ibland humör)

jag kollar mig själv kritiskt i spegeln varje gång jag går förbi en och tänker: vad har jag gjort? vad tycker jag om det här? ibland tänker jag "lev med det" ibland tänker jag "det är fasen rätt coolt" och ibland tänker jag "WTF!!!!!"
det går inte att visa på bild exakt hur fejkblond jag är och hur extremt mycket utväxt ni kommer få se mig i. men jag kan lägga upp en fin bild för att lura er att det blev bra!



idag skrattade ett barn och sa "men fröken, du har gult hår!" så nu tar jag mig en dusch och sen ska jag gå runt i lägenheten med revloninpackning ett bra tag och bara livsfilosofera. så imorgon kanske dom får säga "fröken, du har lila hår!" den som lever får se.


haha

och joo i min världen är det tydligen fortfarande FEBRUARI ;)
skrattar.

14 februari



nyklippt, nästa gång blir det nya bullar. längtar och tar en sista dans med världens bästaste frisyr. (tror jag)

13 februari



fredag: planeringsdag, sushilunch, solsken, sluta tidigt och tjejhäng hos Lisa. och ingen olycka hände på fredag den 13e. iofs blev mitt bankomatkort nästan stulet av en parkeringsautomat och min mobil beslagtogs under ett kort tag på kvällen ;) utöver det en mycket bra fredag den 13e. tänka sig. och jooo jag är beroende av min mobil. jag erkänner, jag är skyldig. tack för en trevlig kväll raringar! pussen är till er!

10 april

ingen snooztid, lite mat i kylen, axelvärk, TVÄTTBERG, jobbdag, SNÖOVÄDER, slask, slask, slask, bara äckliga kakor på jobbet och jag försväntas att inte längta tillbaks. eller?



fler påskbilder..










Påsk i Lovikka
















Glad påsk mina älsklingar!



skickar en hälsning till mina älsklingar, ni vet vilka ni är <3 love you long time!

4 april





vilken dag! idag kom det efterlängtade smset på mobilen att jag kunde hämta mina skor på Coop. jag flög dit med min flygande blå efter jobbet och hämtade dom på en gång. jag är kär och det är besvarat. äntligen mina. kommer gå i dessa hur länge som helst har jag på känn. inte bara hade det kommit sms idag, utan deklarationen. och även iår rullar pengarna in vid midsommar! så gött :D även om jag är trött och börjar bli förkyld så kan idag inte bli annat än en jäkligt bra dag.

1 april

Promenad till Gråsälören med frugan!


31 mars

Lördagen blev en bra dag. For till stan en sväng, köpte sånt jag behövde och sen blev det en gofika och promenad i solen. Sen drog jag hem byte om och promenerade iväg i kvällssolen med matkassen i handen till min första fru. Vi lagade kyckling och tabouleh. Drack vin, satt i mörkret med ljus och lyssnade på Winnerbäck. Var en sjukt nöjd tjej som la sig sent igår. Idag sista svängen ut på isen för iår. Gråsälören med frugan! Nice :D


RSS 2.0