Edmonton, 16 juni

Idag har varit en rätt lugn dag :) vi sov ovanligt länge. (09.00) sen var det frukost. Efter frukost for jag ut med min fjärde kusins hund, han heter tass. Inte tass som i hundens fot men det kanske är oviktigt ;) vi sprang längst en grusväg och det var skönt. Blir nog en runda till imorgon om vädret tillåter. Man äter ju mest jämt så det känns bra att röra sig lite ;) efter lunch for vi med en enorm jeep till stan. Vi besökte West Edmonton mall. Gigantiskt mall. Tog oss två timmar att hitta dit ;) fast knappt en timme hem :p vi hade lite svårt med kartor och highways! Köpte en regnjacka så nu är jag redo för national park i vilket väder som helst! Är nämligen väldigt växlande väder mycket moln en del regn men soliga kvällar :)

Ikväll var det sol. Vi har just spelat yatzy och ätit kvällsmat. Alla fyra sitter nu med en iPhone eller iPad. Familjen Apple Andersson heter vi nu mera ;D löjligt!! Men snart är det rehab-tider och vildmark som väntar!

Ha det gott där hemma!


Edmonton

Idag vaknade vi och fick se vart vi kom igår! Det var så mörkt igår att man bara kände vägen vi for på inte såg hur det såg ut. Idag vaknade vi till fågelkvitter och så har resten av dagen varit. Vi har besökt Edmontons gator för lite sightseeing och lunch. Åt jättegott italienskt! Sen for vi tillbaks till Dorlyns hus. Ska ta mig ut och promenera eller springa här imorgon är vackert som stryk! Ikväll dvs snart är det bbq! Hoppas ni har det bra! Love <3


Sista dagen i Chicago!

Idag vaknade jag odrägligt tidigt igen redan vid sex! Hopplöst! Lyssnade på spotify och roade mig med Facebook och twitter så länge jag bara orkade. Sen åt vi kopiöst stor frukost tills vi sprack och sen var det dags att checka ut! Resten av dagen har vi promenerat runt i Chicago jag och pappa var mer promenadsugna än övriga och drog iväg på långpromenad halva eftermiddagen! Hittade en helt perfekt tröja idag en Chicago White Sox tröja, en baseball-tröja! Helt perfekt :) bild kanske kommer sen eller så får ni se den irl sen! Ikväll flyger vi till Edmonton och ska hälsa på vår första släkting! Märkligt men spännande. Flyget går kring nio och vi är framme mitt i natten! Håll tummarna att mina släktingar har wifi :D eller överhuvudtaget internet även om jag vet att detta skulle funka som rehab från internet har det ännu inte blivit något sånt ;) den som lever får se! Vi hörs! Kramar!!!


Fasen vad jag älskar gratis wifi!

Jag må vara beroende och jag tycker om det :D gratis wifi på hotellet är fantastiskt! Vi är fortfarande rätt trötta och mosiga på kvällen. Efter shopping och chock av kalorier orkar man knappt vara vaken längre än till tio. Ikväll blev det kalorichock i form av fish n' chips! Jag lämnar typ mer än halva portionerna jämt här. Jag skulle spricka om jag gjorde det. Nu ligger vi bredvid varandra och glor på våra iPhones och ipads! Vilka nutidsmänniskor vi är! Eller bara galna som inte gör Chicago by night? Godnatt mina kära!

Puss-grimarsen är till mina favorit tjejer hemma :-* miss you all!


Today I'm an angel!

Vi startade dagen med åktur längst floden. Det var en tur som fokuserade på arkitektur längst floden, dvs skyskrapor i det här fallet. Det var fint och oväntat intressant! Det har blåst idag, windy Chicago har fått sin förklaring! Resten av dagen fram till nu har varit shopping, shopping och shopping!! Har köpt två linnen, en klänning, armband, örhängen och hela sex par trosor på Victoria secret!!! :D så idag känner jag mig som en ängel!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1440889/images/2012/pic_206575007.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1440889/images/2012/pic_206575009.jpg" class="image">


Att vakna lite för tidigt

Det är tydligen lätt att vaknade lite för tidigt klockan sex slog jag upp mina vackra och dom har inte visat tecken på att vilja samarbeta till lite ny sömn. Somnade iofs redan halv tio. Igår åt vi på en uteservering i millenium parken och det var sjukt mycket mat. Åt och sprack och det syntes inte på tallriken. Sen äter man tydligen mycket chips här, jag äter ju inte ens sånt. Jag äter tydligen som en fågel men det är helt okej ;) hellre det än att äta så där mycket. Idag blir det lite båttur och sen hoppas jag bli shopping! Vi får se vad vi hittar! :D förhoppningsvis SKOR!!


Första dagen i Chicago!

Första dagen i Chicago! Vi landade kring ett och tog en taxi till centrala Chicago där vårt hotell ligger. Flyget gick bra vi sov massor fast inte särskilt skönt. Jämfört med Au och Oz kändes en åtta timmars flight ingenting! ;)

Än så länge har vi käkat på mc donalds, besökt millenium park och promenerat runt vid vattnet. Det är jättefint här! Och nu vilar vi oss inför middag och gör planer för morgondagen!

Puss på er alla!
Och hurra för gratis wifi på hotellet ;)


12 juni

NU DRAR VI :D TJOHEJ!!!

10 juni

Den 10e och det närmar sig verkligen. idag har jag påbörjat arbetet med att packa. tar ju egentligen ingen tid men det är ju allt fram och tillbaks och svårt att bestämma sig som gör att det blir problem. fyra veckor, man ska göra massa olika saker och vara i olika väder. jag vet att jag kommer ta med mig för mycket. men jag har svårt att hejda mig själv. vaknade handlingsförlamad imorse, vet inte om det beror på resfeber eller att jag var bakis eller att jag var totalt nedfrusen när jag gick och la mig igår. men dagen har faktiskt artat sig riktigt väl och jag är nöjd. behöver iallafall inte ha någon söndagsångest eftersom att jag har SEMESTER!!!!!!!!!


min favoritbild på mig själv. frihetskänsla deluxe och det var det jag tänkte känna från och med nu. hoppas ni haft en underbar helg min raringar! <3

9 juni



årets första hopp (men inte det sista). att hoppa är en typiskt sommaraktivitet och nu känns det väl ändå som att sommaren borde vara här. bortsett från att jag hade mössa på mig imorgon har jag lite sommarkänslor då och då. ikväll blir det tjejfest med mina darlings, kul att hinna hänga lite innan jag drar iväg till Kanada. nu är det bara tre nätter hemma innan jag flyger iväg på nya äventyr. känns märkligt mycket märkligt.

8 juni



idag har varit en speciell dag. vi har firat Ester och Ragnars födelsedag idag. (projekt med renar på jobbet) och utöver det har det dessutom varit min sista dag på jobbet som det verkar. har varit en emotionellt jobbig vecka eftersom att man bryr sig så alldeles otroligt om sina kollegor och de barn man mött. dagen till ära var jag utklädd till ren, ni ser ju, slående lik va! som skogens konung avslutade jag dagen och for iväg på studentfika hos min kusin. den yngsta anderssonskan har tagit studenten och blivit stor, tiden går sannerligen fort.

för ett tag sen somnade jag ungefär mitt i en mening i soffan. var kanske det bästa powernapen på länge. nu har jag semester och bara några dagar kvar till en av det mer speciella resor jag någonsin tar. jag hoppas och vet att den här sommaren kommer bli något utöver det vanliga. puss på er min sötnosar.

5 juni



idag är ingen vanlig dag för idag är det Cecilias födelsedag.
jag har sannerligen världens bästa lilla syster.
hon är en kämpe, hon är vacker, hon är generös, hon är varm, hon är rolig, hon har ett vackert skratt, hon är smart, hon är omtänksam, hon är duktig. hon är allt. idag fyller hon 24 år! :D grattis lill hjärtat!


4 juni

en dag och en vecka kvar..
otroligt märklig vecka på så många sätt.
men nya tider kan bara betyda bättre tider om man ser till att göra dem bättre.
och det måste jag väl bestämma mig för.
men just nu är det en emotionell bergodalbana.
många att sakna och mycket nytt.


tur att man har helger och vänner att luta sig tillbak på och som gör livet fantatiskt kul!
bjuder på en bild från helgens festligheter. var på världens roligaste tjejfest. tema rosa.
(foto: Linnea Ivarsson)


3 juni

bort med det gamla in med det nya. igår var en händelserik dag. utställning i stadsparken med pedagogiska nätverket, springa iväg till Elina och få håret fixat. "Pojkigt" var målet och jag är så jäkla nöjd. jag älskade min gamla frisyr med lite längre ovanpå. men det här är faktiskt lite vassare! om ni frågar mig. sen åter tillbaks på utställning, iväg på golfkurs på en gång, hem, vila en sekund och sen var det dags att fixa sig för tjejfest. tema rosa. hade sjukt kul. massa tjejer, rosé och dans!

RSS 2.0