30 mars

äntligen äntligen helg. hade inte kunnat längta mer. blev en lugn och skön fredag. middag med föräldrarna, syrran, farmor, niklas och linda. oxfilé och sen min favorit marängswisch till efterrätt. fredagslyx. och sen mys i soffan. var hockey på tv men det märkte jag knappt var för upptagen med att bara vara fredagstrött och avslappnad. nu har jag just kommit hem från byn. pluggade i lurarna och slog på lugn musik och nu sitter jag bara och myser.
ska bli så grymt skönt med sovmorgon. behöver verkligen sova.



såhär mysigt har vi haft det ikväll. jag och lilla ebba i soffan!
hoppas ni har en bra helg!

28 mars

idag fick jag snooza från 06.40 till 07.20 var så himla glad när jag vaknade. blev en lång arbetsdag från 08-19. efter det löprunda och fys. nu sitter jag och inväntar sen middag.



en puss till min fru! tack för att du finns! <3

27 mars

idag tog jag ett aktivt beslut att bli liite mindre beroende av min telefon.
tjusig va? tänkte testa på något annat än svart. och på tal om svart. ett par svarta dr martens kängor påväg åt mitt håll :D längtar!


26 mars



dagens middag, sallad med kallrökt lax och ägg. sinnessjukt gott.
nu blir det en långpromenad och sen fys. tänkte försöka vara mer fokuserad på gott levene denna veckan.
behövs efter förra veckans latande. lev och må mina vänner!

25 mars



helgen startade med middag tillsamamns med mina fina lilla syster.
sen blev det vin och häng med kusin Emma också :) sen har helgen fortsatt full av sociala aktiviteter, igår kväll firade vi Charlie som fyllde 26 i torsdags. blev en supertrevlig fest med tjejerna, vin, ful-dansa och skratt. var en mycket trött och sliten liten tjej som öppnade ögonen imorse lite väl tidigt dessutom. idag har varit en riktig sås-dag. såsade in till stan och lunchade med syrran och Hanna sen har jag suttit i byn och såsat. och sen ätit kött och sås. nu såsar jag hemma och har inga planer på att avsluta helgen på något annat vis.

22 mars



Idag fyller damen till höger 26 år! Man kan inte tro att hon är 26 hon ser på sin höjd ut som 23 men är smart som ett helt dussin 26 åringar! Love you girl! Hoppas du får en underbar födelsedag, eller haft en underbar födelsedag med andra ord! Längtar något enormt till lördag! KRAM!

21 mars

Ett liv utan oro är ett mycket roligare och enklare liv att leva och det är skäl nog att sluta oroa sig. Utöver det är det enda jag har att säga, testa Koji's vegetariska sushi, det är över förväntan! super gott!



mycket bra låt, en av favoriterna just nu..

18 mars







åter en helgdag som kan sammanfattas med livskvalitet. idag tog jag och syrran oss ut mot tomholmen. åtminstone en gång per år måste det bli en promenad till tomholmen, något annat vore uteslutet. isen är fortfarande bra, faktiskt bättre än jag trott. Vi tog med hos Hugo och Elvis och sen blev det fika ute i solen hemma på gården. Nu har jag sjunkit ner i stolen och funderar på vad för träningsform jag ska ge mig på idag. det återstår fortarande att se vad det blir. men ett är då säkert, jag har hunnit med att rasta mina små ben idag iaf. nu dags att dammsuga, fantastiskt kul. antar att ni som läser blir rent avundsjuka. dammsuga, det är livet.

tjoho!

17 mars











idag har jag och syrran farit till Pultviken och hälsat på Niklas och Linda.
vi tog skotrarna iväg till isen, grävde en grop, grillade och solade oss.
det är livskvalitet, som ni ser på bilderna!

14 mars

Idag är en stor dag, fick med mig hem papper på att jag är anställd :D
nästa löning blir det att fira. det jag tänker fira är ett rekordstor tillskott och det har jag planerat med att unna mig något såklart. det jag tänker unna mig med är något jag velat ha länge länge. ett par alldeles egna dr.martens skor!! då är bara frågan, svarta? grå? blå? lila? röda?


13 mars



fantastiskt fint ute idag när jag tog min löprunda. har varit en aktiv dag idag. cyklat till jobbat, jobbat såklart, cyklat till coop, varit ute och sprungit, gjort 121 armhävningar och nu ätit ruskigt mycket mat. och sen blir det nog kakor eller popcorn, har inte bestämt mig. känns som att jag bara jobbar, sover, äter och träna. men det funkar jag trivs trots det väldigt bra med mitt liv.

11 mars

för er som är uppriktigt nyfikna på vad jag gör.
följ mig här också/istället. ska inte sluta blogga, lugnt ;)
spenderar alldeles för mycket tid vid datorn, måste ju ha något att göra.

idag: syster-förmiddag med shopping, lunch och promenad.
nyss: sprungit arslet av mig, gjort 90 armhävningar och fysat.
nu: minipizza, cola och tv.


9 februari

Idag blev det massa tid ute i solen. Promenerade med Jens längst isvägen. Vi köpte mackor och läsk och satte oss i solen och njut! :) sen for jag till syrran och åt världens godaste muffins och efter det återstod bara energi nog att ta mig hem och vila. Nu middag i byn. Hugo i famnen. Han ser inte heller på hockeyn. Vi blundar och myser.


7 mars

image description

Idag fyller min kompis Therese 26 år! Grattis på dig sötnos!
Du är saknad i Norrland varje dag och jag hoppas du får en underbar födelsedag, för det är du verkligen värd!
Det är något alldeles särskilt med en vänskap när man fortfarande har en bästis som bott hundramil ifrån en sedan nian! KRAMAR!

4 mars



vaknade halv tio och solen strålade in genom min svarta rullgardin. då vet man att det är fint väder. ägnade förmiddagen åt att städa och förtränga känslan av trötthet från gårdagen. solen och det fina lockade mig att bli klar fort. kring ett promenerade jag in till stan från mig. härligt. sen träffade jag Jens och vi lunchade och gjorde lite ärrenden. sen drack vi lite the och for ut på isvägen och kollade in Sandön. fick vara med om att sladda på is med bil för första gången i mitt liv. och köra på en isväg. en dag med nya upplevelser är aldrig underskattat, även om jag själv aldrig kommit på ideen. men det var kul. nu inväntar jag att bli mentalt dum i huvudet till big brother. sen sova sova sova..

3 mars

Helt fantastiskt väder och lördag. Svårslagen kombination måste man ju säga. Har varit på isen med min Barry! Var halt och vackert. Lite träningsvärk i liten nya muskler att vänta. Nästa gång skridskor, vem är på? Alla hoppas jag :D


2 mars



påbörjar avslutningen på helgen första kväll med att lyssna på skön musik, renbädda och mysa runt i pyjamas. har haft en trevlig kväll med familjen och sen till lilla syster! ser verkligen fram emot helgen. kan bli en bra en!

RSS 2.0