31 maj



mina händer skakar och jag har just slagit min första golfbollar på rangen. en spännande upplevelse. är inte hundra procent säker på detta än. men det är en kul upplevelse i värsta fall. hela veckan har gått i rasande fart. jag gör min sista vecka på min avdelning inför sommaren och kanske eventuellt för gott. kommer sakna alla som bara den och den sentimentala Elin har varit framme många gånger den här veckan.

igår när jag cyklade hem från stan efter trevlig häng med Åsa och Lisa såg jag detta. (bilden ovan)
utsikten över malmudden gav mig hopp och längtan efter det bästa som finns.
svensk sommar. så jag är redo, kom och knocka mig med full kraft och gör mig rusande lycklig.

26 maj

Helgen har kort och gott varit perfekt än så länge! Är för upptagen med att njuta av livet. Men en bild säger mer än tusen ord..


24 maj


hej mina vänner, såhär fint väder var det idag. och för den som missade hade solen en gloria och det har jag inte sett mer än två gånger i mitt liv och båda gångerna har jag känt mig lycklig. kan det vara ett tecken på nya bra tider som väntar runt hörnet? I hope so.. idag har jag haft en ovanligt lugn kväll, ovanligt men skönt. ibland är man i sin ensamhet ett helt perfekt sällskap. bara jag och mina löss. nu ska vi se tv. ha en underbar helg mina sötnosar. saknar er alla.

23 maj





det här är vad jag tänkt ska forma årets beachform ;) ormberget. tre gånger än så länge. idag blev det 1,5 km x 3 plus 5 x backen. målet vore att kunna springa från botten till toppen utan att stanna. det är mycket mycket svårt enligt mig. jag måste stanna och sista stegen är dom där som man vill kalla omöjliga. men jag har varit fem steg ifrån flera gånger (förra året) så inget är omöjligt. idag är första gången på riktigt länge som jag bara sitter hemma vid datorn och inte gör något särskilt. det är faktiskt rätt skönt. men det är i konstrasten om det underbara skapas. nå väl, dags att fortsätta göra ingenting en halvtimme till innan jag säger godnatt. puss på er mina sötnosar!

20 maj

det här har varit en alldeles förträffligt bra helg. jag kan inte ens ihåg allt roligt jag har gjort. men en sak är lite extra speciell, inte för att den överträffar det övriga händelserna men för att det är en sån där "första-gång" som man minns resten av sommaren. nämligen, grillpremiären hemma i byn. jag, syster och levi lyxade på och hade grillpremiär när föräldrarna lyxar på uppe i stugan. allt var gott, men godast var nog osten. jag gillar inte varm ost jag gillar grillad ost och den här var inget undantag.



idag har jag varit på kalas hos Ida och Ellen. det slog mig hur spännande livet är. små förändringar i livet gör att det händer så mycket nytt, till synes som en ren slump ibland. jag tänker tillbaks på hur jag stundtals tyckte golfen var ett piss ställe. när jag ser tillbaks på det har jag dels lärt mig ruskigt mycket men framför allt fått nya vänner som jag aldrig haft om jag inte hade slitigt rumpan av mig där någon gång då och då. Ida sa något klokt idag. att man alltid ser tillbaks på det som var förut och tänker "då var jag lycklig och allt var bra" och så är jag också. Australien, då var jag lycklig och glad jämt. tänk på universitetstiden då var jag alltid lycklig och glad, i Asien, på somrarna när jag var lite här och där. jag ger mig själv utmaning att resten av sommaren tänka: tänk vad lycklig och glad jag är, NU.



18 maj

Idag har varit en ovanligt bra dag! Var lite trött imorse. Men hade blivit ordentligt bortskämd kvällen innan så jag var på bra humör iaf! På jobbet var det lugnt. Få barn men vi hade supermys! Lyssnade på massa musik från Disneyfilmer, vilket inte är helt fel. Sen fick jag sluta tidigare och hann med en fantastisk powernap innan jag gjorde mig i ordning. Nu väntar jag på min favorit Barry och lyssnar på mer bra musik. Jag köpte ett nytt halsband igår som jag älskar!!! Ni ska få se :)


16 maj

Är det inte konstigt hur livet är ibland! På kvällarna är det sista jag vill göra att gå och lägga mig men sen på morgonen vill jag absolut inte vara vaken? Och inte verkar jag lära mig att det ena hänger ihop med det andra! Idag har jag solat och mina fräknar Jon fram. Det är ett vårtecken om något. Var länge sen jag såg som sist ;)

Ha en bra mini-helg! Kram!


14 maj

Idag har varit en sån där dag som känns som flera dagar. Efter jobbet for jag till stan. Köpte sånt jag behövde och sånt jag inte behövde. Och hittade en hel del sånt som jag bara vill ha! Hade en typiskt tjejig och tråkig upplevelse på monki. Spegeln förvandlade min kropp till en blubb. Jag som brukar trivas bra med mig själv fann mig stirrandes och kritiskt granska varje liten del. Samma som hm's speglar får mig att vilja gå på ansiktsbehandling och lindex's på solarium. Jag fattar inte vad grejen är. Dämpa belysningen så skulle fler känna sig fina?! Eller? Vart finns stans bästa provhytt?! Jag blir nyfiken!


Anyhow! På kvällen drog jag och Hylton till ormberget och sprang! Först 1.5 km snabbt som uppvärmning sen upp och ned för det förbannade backen sju gånger. Efteråt kändes det så jäkla bra. Och imorgon kommer det förmodligen kännas ännu mer ;)


Ha en bra "fredag" imorgon! Kram


11 maj

idag har jag varit på min sista kbt träff med min terapeut. oj nu blev vi visst personliga värre. jag övervägde ett tag om det är något att skriva i ens blogg, jag menar vem som helst kan praktiskt taget läsa. men sen insåg jag att viljan att normalisera något som är tabu är viktigare än lite privatliv, jag menar privatlivet förlorade jag ungefär i samma minut som jag öppnade facebook tidigare. anyhow. är stolt över mig själv och nöjd när jag inser hur samtal kan få en människa att må bättre. jag går vidare med nya verktyg, nya livsregler och ny energi.

till det mer opersonliga då. jaa, det är helg. det är knappast personligt det har alla. vare sig man jobbar eller sitter med tenta är det faktiskt helg. min helg spenderas med en fredag i vilans tecken. var just på en lång promenad som mer än något annat kan liknas vid att gå i sömnen. nu inväntar jag jens och en kopp te. frågan är om jag kommer hålla mig vaken tills dess. imorgon blir det löpning och matlagning som står på schemat. en bra lördag.
men det viktigaste just nu, att så småning om, lite extra tidigt, gå och lägg mig, helt utan alarm.

för det är jag värd.

9 maj

dagarna går och jag lyssnar mycket på Melissa Horn och jobbar och äter och sover. och försöker mig på livets stora projekt att kunna acceptera ovisshet. det kryper i kroppen på mig när jag tänker på allt jag inte kan veta i förväg. och jag försöker ibland blunda mitt allra hårdaste för att eventuellt få se en glimt av framtiden men givetvis alltid utan resultat. nå väl. kanske lika att ägna mig åt nuet och åt det som känns bra nu.

6 maj



yesterday! jag, syrran och mina kusiner! vi firade Emma som hade fyllt år:D
idag har varit en riktig latmaska dag. tog iofs en skön långpromenad tidigare idag
men efter det har jag bara latat mig, ätit godis och sett på tv!

5 maj


jag trotsar snöstormen och packar ner mina turkosa pumps, slänger på mitt röda läppstift och kyler en flaska rosé! hoppas ni får en trevlig lördag kväll! och så kan ni se en skymt av min lilla livskris, mitt nya hål i örat. haha

3 maj



förvirrade tider kan man lugnt påstå. idag: strålande sol, blåst, hagel och regn!
jag längtar omåttligt mycket till fredag och efter fredag hade jag kunnat tänka mig sommar.
eller vad säger ni?

här blev jag den jag är, här kommer jag förbli, här har jag längtat bort, här har jag känt mig fri





lyssnar på Melissa och förunnas över hur väl Melissa kan beskriva livet ibland. och inte ens bara ibland, utan jämt. för varje tanke och varje del av livet finns en Melissa låt som beskriver det.

1 maj

haft en underbar helg tillsammans med mina vänner! har varit jättekul att ha Therese och Tina här. och samtidigt. det är ju riktig lyx det! solen har dessutom strålat på oss nästan hela tiden :D igår var det dags för valborgsfirande. vi grillade på porsön hos Linus och maten blev nästan för god för att vara sant. kung på grillen helt enkelt!? lite bilder från helgen med mina raringar!









sista bilden är när jag och Charlie rockar till Euphoria ;)

Ha en bra första maj!

RSS 2.0